Elektro Himpe - Over ons

Over ons

Wie industriële elektro zegt, zegt Elektro Himpe

Onze expertise inzetten om samen met de klant tot een ideale oplossing te komen, daarvoor doen we het! Het rechtstreekse en persoonlijke contact is dan ook iets wat Elektro Himpe typeert.
Wij benaderen elk project vanuit een vraag naar kwaliteit. Daarbij staat veiligheid ontegensprekelijk voorop. 

“Het vertrouwen van de klant is ons hoogste goed”
Vertrouwen, flexibiliteit & vakkennis

Deze filosofie wordt uitgedragen door het hele team. Dat is al zo sinds Philip Himpe de zaak opstartte in 1997 en dat is nog steeds het geval. Bij elk project merk je dat in zowel de communicatie, aanpak, werkwijze als afwerking. Vertrouwen zit immers diep verweven in ieder aspect van onze klantenrelaties. 

 

Je merkt dat vertrouwen ook in onze flexibiliteit, de uitgebreide vakkennis en expertise, en in onze opvallend goede prijs-kwaliteit!

Elektro Himpe
Elektro Himpe
Elektro Himpe
Elektro Himpe
Elektro Himpe
Tools: techniek en toewijding

Time is money, dat weten wij maar al te goed. Daarom werkt ons team van ervaren elektriciens vlot, zorgvuldig en efficiënt. We zorgen ervoor dat je bedrijf of machine snel terug operationeel is bij problemen.

 

Als klant heb je steeds een vast aanspreekpunt. Iemand van ons team die jouw systeem kent als geen ander. Op die manier ben je bij een installatie of interventie steeds zeker dat je op de best mogelijke manier wordt geholpen.

Wil je een beter beeld op wat we doen?
Plug in en contacteer ons!